Over ons

Freelance Agency met een straffe aanpak

Steek een klein mespuntje wasabi in je mond. Wat proef je? Juist. Impact hebben, dat is wat Studio Wasabi wil doen. Impact op jouw onderneming door een team van straffe freelancers in te schakelen. Maar met wie werk je samen als je met Studio Wasabi in zee gaat?

Over de freelancers van Studio Wasabi

Het ecosysteem van Studio Wasabi bestaat uit een groep van gepassioneerde experten die nauw samenwerken om voor jou én samen met jou marketingplannen, content en campagnes te realiseren. Zoals reclamebureaus en agencies dat doen, maar dan zonder overheadkosten als huur van een kantoor, grote marges, reiskosten… en zonder dure woorden. Wij houden van een no-nonsenseaanpak. 

Het team van freelancers kan je het best beschouwen als je externe marketingafdeling. Net zoals wij jou beschouwen als deel van ons team. Dankzij onze ingebakken flexibiliteit kunnen we constant bijsturen. We geloven niet in de blinde uitrol van een marketing- en communicatieplan. Wij geloven in samenwerken. Zowel onderling, wij freelancers houden ervan om elkaar uit te dagen, als met jou. Daar doen we het voor. 

Over Stefan Tilburgs

Als je met ons contact opneemt, dan kom je bij Stefan Tilburgs terecht, oprichter en eigenaar van Studio Wasabi.

Elk succesvol project van Studio Wasabi begint bij een gesprek met Stefan. Stefan heeft meer dan twintig jaar ervaring in de reclame- en marketingwereld. In 2013 richtte hij Studio Wasabi op. Zijn passies? Design, fotografie, architectuur en ondernemen.

Onze Klanten

“Voor mij gaat het in marketing niet over welk bedrijf of welke agency erachter zit. Het gaat over de mensen die werken aan je dossier. Want mensen maken het verschil.

Dat is waarom ik graag met Studio Wasabi werk. Dankzij hun unieke aanpak kan ik telkens weer rekenen op betrokken vakmensen die gespecialiseerd zijn in wat ze doen.”

Dagmar Buysse

Zaakvoerder Dagmar Buysse

“We wilden onze school meer in de kijker zetten. De buurt mag zien wie we zijn. Studio Wasabi kwam bij ons langs en zette onze visie om in prachtig beeldmateriaal. Ik heb genoten van de samenwerking, zowel op gebied van communicatie als de snelheid van handelen.”

Annelies Henderieckx

Directeur Franciscusschool

“Van fotografie tot design of development, wat we ook nodig hebben, Stefan vindt altijd de juiste specialist voor ons. Zijn enorm uitgebreid en professioneel netwerk is een grote troef.”

Werner Leyssens

Zaakvoerder Advox Advocaten

“De expertise die Studio Wasabi aanbiedt past altijd in ons verhaal, ze willen niets ‘verkopen’. Ik apprecieer hun luisterend oor, hun advies en hun kritische houding, zonder opdringerig te zijn. Samenwerken met Studio Wasabi is echte co-creatie en daar is ons bedrijf sterk bij gebaat.”

Wim Seynaeve

CEO PKF-VMB Belgium (Moore Belgium)

“Innovatief, grafisch heel sterk, stijlvol… Wat Studio Wasabi ook maakt voor ons, van logo tot video en van kerstkaart tot wielertruitje, het is er altijd ‘boenk op’. Studio Wasabi levert uitmuntend werk af, zeker als ik het vergelijk met wat ‘grotere’ bureaus soms maken.”

Walter Leyssens

Zaakvoerder [bau] NV

Left arrowRight arrow

Contact- Directions

Kom eens langs

Wij hebben altijd zin om te ondernemen, jij ook? Elk succesvol project begint bij een goed gesprek met Stefan Tilburgs, oprichter en eigenaar van Studio Wasabi. Een eerste kennismaking verloopt het best via de telefoon of videocall, concrete plannen worden het best gesmeed tijdens een persoonlijk gesprek. Daarna stelt Stefan het team samen dat voor jou zal werken.

Contacteer ons
Right arrow

Kantoor & workshopruimte
Studio Wasabi BV, (De Deeluitgeverij)
Duboisstraat 50,
2060 Antwerpen

+32 484 79 00 19 -
info@studiowasabi.be

FACTURATIEADRES
Studio Wasabi BV
Toekomststraat 20
2140 Borgerhout, België
Ondernemingsnummer BE0644.574.304