Samen kunnen we meer

Met Studio Wasabi realiseren we boeiende en creatieve projecten die we alleen niet zouden aankunnen. Op basis van de vraag van de klant stellen we een team samen zodat de juiste competenties samenzitten en we er een succesvol project van maken. Voor de klant én voor ons.

Wat onze freelancers vinden van Studio Wasabi?

Tim  - Freelancer
“De kracht van Studio Wasabi zit in de flexibiliteit en de expertise. Of het nu gaat om het uitvoeren van een marktonderzoek, het ontwikkelen van een offline campagne of het opzetten van een growth hacking strategie, … de meest geschikte persoon wordt aangesproken en op het project geplaatst. Als freelancer krijg je de ruimte om je ding te doen en beslissingen te nemen volgens je ervaring en kennis.”

Tim - Freelancer

Online marketeer / Developer

Tamar - Freelancer
“Wat ik zo apprecieer aan het werken bij Studio Wasabi? Je werkt samen met andere gedreven freelancers, die zich verantwoordelijk voelen voor hun specifieke taak en enkel een hoge kwaliteit willen leveren. Hierdoor krijg je een dynamiek en kwaliteit die je bij de meeste bedrijven niet tegenkomt.”

Tamar - Freelancer

Project Coördinator / Social Media Expert

Igor  - Freelancer
“Ik vind het erg fijn om als freelancer in een team te zitten. Dat is voor mij het beste van twee werelden: ik kan me focussen op mijn specialiteit en tegelijk kan ik mijn teamgenoten adviseren met de ervaring en kennis die ik heb opgebouwd in de marketing- en communicatiewereld. Omgekeerd kan ik ook altijd raad vragen aan mijn collega-freelancers. Dat is erg verrijkend.”

Igor - Freelancer

Copywriter

Katie  - Freelancer
“Een grote sterkte van Studio Wasabi is Stefan als centrale figuur. Hij kent zijn freelancers én zijn klanten. Hij brengt beide partijen samen en coördineert het project op een efficiënte manier.”

Katie - Freelancer

Strategie / Copywriter / Fotograaf

Left arrowRight arrow

Contact

Let’s work together

Wil je graag deel uitmaken van ons Studio Wasabi team?
Schrijf je dan hier in.

Korte motivatie?Sterktes? Zwaktes of wat je echt niet graag wil doen?

Tip: Wacht niet te lang met een berichtje te sturen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.